Over ons


Bekhuis Advies is in augustus 2006 opgericht door Christian Bekhuis. Hij heeft na de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in de Grond- Weg- en Waterbouw en Cultuurtechniek meer dan vijfentwintig jaar werkervaring opgedaan bij diverse adviesbureaus en gemeenten. Daarna is vanuit Bekhuis Advies gewerkt aan zeer diverse projecten, variërend van civiele techniek, cultuurtechniek, ecologie tot het geven van workshops, presentaties en gastcolleges. De informatie op de website is vanuit de wij-vorm geschreven omdat er veelal in projectteams aan projecten wordt samengewerkt. En juist het samenwerken aan een mooi einddoel, dat is wat ons het meest inspireert!

De persoon achter Bekhuis Advies

Christian heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het voorbereiden en begeleiden van civiel- en cultuurtechnische projecten. Met techniek als achtergrond, “natuur” als hobby en cultuur en civiele techniek als kennisveld is hij erg all-round en voelt hij  zich in deze werkvelden volledig thuis. Hij heeft specialistische kennis over Flora- en fauna en ontheffingen en heeft echt “hart voor de natuur”.20121106_100124

Hij is een bevlogen regelaar, is erg doelgericht en bijt zich graag vast tot het gewenste resultaat is behaald. Christian heeft een proactieve houding, is praktisch ingesteld en het oppakken van nieuwe initiatieven en het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is hem op het lijf geschreven. Hij staat af en toe nog graag letterlijk met de laarzen in de modder en vind het een uitdaging om het werk zo goed mogelijk voor te bereiden en te realiseren. Hij blijft kritisch meedenken en daar waar nodig worden de plannen in overleg met de opdrachtgever in het werk nog bijgesteld om de best mogelijk resultaten te behalen. Door een gestructureerde aanpak en het schriftelijk vastleggen van alle afspraken zorgt hij voor een gestroomlijnde voorbereiding en begeleiding van het uitvoeringsproces.

Alles kan?

Onder het motto “Alles kan” en “Het kan altijd beter” wordt binnen de gestelde kaders (TGKIO, Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie en organisatie) altijd naar de best passende oplossing gezocht. Soms is een gedetailleerd bestek met tekeningen de beste oplossing, soms is dat een globale schets. Het leveren van “Maatwerk” is ons credo!

Bekijk ook zijn persoonlijk profiel op LinkedIn.

LinkedIn_logo